Starta nu. Se hur Comovee fungerar.

Fördelar med samåkning för företag

Agera ansvarsfullt. Tänk hållbart.

Minimera företagets miljöpåverkan och nå dina hållbarhetsmål.

Miljö
Samåkning är ett beprövat koncept för att minska utsläppen av växthusgaser. Detta ser bra ut i årsredovisningen och passar in i din miljöpolitik.
Minskade kostnader
Färre personer som reser själva minskar den totala förbrukningen av bränsle. Samåkning kräver färre parkeringsplatser och minskar därför på underhåll.
Arbetstillfredsställelse
Stora arbetsgivare lockar till sig kompetenta anställda. Samåkning ökar de anställdas produktivitet och är en stor del av det förmånliga arbetspaketet.
Samhällsansvar
Betona ditt företags sociala ansvar genom att minimera utsläppen från transporter. Visa engagemang genom att minska trafikstockningar i din region.

Comovee är ett bra verktyg och det enklaste sättet att främja samåkning bland kollegor.

Kim Ryle – AEE
Background Image
Ett bra ställa att arbeta på

Real-värde till de anställda

De mest attraktiva arbetsgivarna erbjuder innovativa arbetsmiljöer med stora fördelar för företagets medlemmar – som samåkning.

Spara tid

Få mer personlig tid att spendera med vänner och familj och dra nytta av körfält för linjetrafik.

Spara pengar

Samåkning med en person, minskar bränslekostnaden med hälften. Och glöm då inte lägre kostnad för parkering och lägre underhåll.

Må bättre

Samåkning lindrar stressen av den dagliga trafikförbindelsen. Minska stressen när du pendlar och kom till jobbet mer avslappnad.

Sinnesro

Medarbetare som delar på den dagliga resan är betydligt gladare på jobbet. Personliga relationer främjar gemensamma projekt.

Programmvara för samåkning

Ta Comovee med dig. Överallt

Eftersom programvaran är oberoende av plattform kan Comovee användas smidigt på alla datorer; på jobbet, i hemmet men även på surfplattor och smarta telefoner.