Klara. Färdiga. Gå.

Det är förvånansvärt lätt att börja använda Comovee. Programvaran utvecklades från början för att vara en nytänkande webbaserad samåkningsplattform för företag.

Snabb, självklar och lätt att använda

Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt för vem som helst att hantera och hitta matchande samåkningspartners och kollegor, spara pengar och hjälpa till att skydda miljön. Anmäl dig och hitta samåkning på mindre än två minuter.

Utvecklad av samåkningsexperter

Investeringar i hållbara transporter saknar ofta godkännande av användaren och misslyckas därför. Comovee har mer än 10 år av bilpool- och samåkningsframgång och kan garantera en effektiv lansering och en god avkastning på din investering.

Background Image
Corporate design

Make it your own

Helt anpassningsbart gränssnitt gör så att du kan använda Comovee som din egen samåkningsplattform. Comovee nämns aldrig.

Företagets design

Anpassa utseende och känsla. Tillämpa företagets identitet. Använd Comovee som din egen programvara.

Egen adress

Använd samåkning med eget domännamn och låta användare logga in från företagets webbplats eller intranät, t.ex. go.firma.se.

Whitelabel

Skapa förtroende med en samåkningsplattform där användarna känner sig hemma. Comovee nämns aldrig och ingenstans.

Friktionsfri integrering

Integrera samåkningssystemet med din befintliga infrastruktur och med dina applikationer för Internet.

Lätt att använda

Ingen inlärningskurva. Anmäl dig för samåkning nu och kör igång.

Bekväm installation

Intuitivt konfiguration möjliggör snabb lansering.

Enastående support

Den tjänst du förväntar dig från en pålitlig partner.

Klar för Intranet

Går smidigt ihop med din befintliga infrastruktur och ditt intranät.

Oberoende av plattform

Älskar alla enheter; från datorer till surfplattor till smarta telefoner.

Ingen mjukvara att installera

Oroa dig inte för de där installationerna för programvara.

Ingen hårdvara behövs

Smidig lansering utan investeringar i ny hårdvara.

Ingen underhållskostnad

Befria din IT-personal från återkommande problem.

Background Image

Säkerhet. Helt inbyggt.

Designad med användarsäkerhet, datasäkerhet och tillförlitlighet i åtanke.

Säker e-post-validering

Användare validerar sin tillhörighet genom att registrera sig med en e-postadress från företaget eller en bekräftelsekod.

Begränsad användargrupp

Comovee ger dig datasäkerhet, säkerhet vad gäller resor och personlig komfort genom att endast tillåta att företagets anställda har tillgång till Comovee.

SSL-kryptering

SSL-kryptering från början till slut, garanterar att din information är skyddad och oläslig för andra när den färdas över Internet.

Ett system utan problem. Ett löfte.

Comovee låter dig hantera din profil samt att hitta och kontakt kollegor.
Säkert, tryggt och enkelt. Vart du än befinner dig.

I molnet

Som en webbaserad tjänst, kommer Comovee igång enkelt och implementeras utan hårdvara som behöver underhåll, eller programvara som behöver uppdateringar.

Enastående kundsupport

Vårt utmärkta supportteam är här för att hjälpa till vid lansering av systemet och för att ge svar på frågor från slutanvändaren.

Företagsklassad säkerhet

Utvecklad för att möta dagens säkerhets- och efterlevnadsbehov. Comovee upprätthåller flera plan av säkerhet för att på högsta nivå skydda din data.

Made in Germany

Alla våra datacenter finns i Tyskland och är bunden till den federala lagen gällande skydd av uppgifter, som är känd för att ha en av världens strängaste regler gällande säkerhet och integritet.

ISO/IEC 27001 Certifiering

Den ledande internationella standarden för hantering av informationssäkerhet, ISO / IEC 27001, garanterar nöjda kunder och servicekvalitet.

TÜV-certifierade datacenter

Oberoende revisioner av TÜV för att kontrollera hög tillgänglighet och felsäker drift samt att se till att all data lagras i en professionell miljö.

Verifiering

Comovee kan integreras med enkla inloggningar som har verifieringsstjänster. Genom att aktivera verifiering för användaren, begränsar du åtkomsten så att endast företagets anställda är berättigade att logga in på företagets programvara för samåkning.

Active Directory & LDAP-integration

Förenkla administration och användbarhet för dina användare med friktionsfri integration med LDAP. Anslut din Active Directory (eller annan LDAP-baserad katalog) för att kontrollera tillgången till Comovee.

Single Sign-On

Single Sign-On är en användare / periodverifiering som tillåter användaren att ange ett namn och lösenord för att få tillgång till flera program. Användaren loggas således in automatiskt.

Varsågod. Provkör Comovee.