Samåkning för kommuner

Gör grannar till medresenärer

En intuitiv programvara för att främja samåkning bland boende inom kommuner.
Utvecklad för dagliga pendlare till och från arbete samt för regelbundna resor för fritidsaktiviteter.

Läs merTa en provkörning

Framgångsrika samhällen är beroende av en effektiv kollektivtrafik i samverkan med utmärkta rörlighetsalternativ för invånare och lokala företag.

Lätt att använda

Den intuitiva konceptet gör det enkelt för vem som helst att hitta matchande pendlare, spara pengar och skydda miljön. Att registrera sig tar mindre än två minuter.

Kommunens design

Se till att din kommuns identitet syns i varje interaktion. Användaren kommer bara att se din logotyp, dina färger och din design och kommer omedelbart att känna sig som hemma.

Snabb lansering

Comovee Community inrättas på ett par dagar och genererar inga extra kostnader. Ingen hårdvara att köpa, ingen programvara att installera. Comovee är gjort för att fungera.

Kommunal samåkning

Hitta din perfekta samåkningspartner.

Comovee Community möjliggör samåkning för alla invånare i din kommun. Ett vackert kartbaserat system tillåter användare att hitta pendlare som matchar geografiskt.

Hitta pendlare

Ange din hemadress och pendlingsdestination och hitta pendlare i närheten med samma destination.

Ta kontakt

Anslut enkelt genom att skicka ett direktmeddelande, eller använd kontaktuppgifterna, till den pendlare du har valt.

Börja samåka

Njut av fördelarna med samåkning: gott sällskap, spara pengar medan du samtidigt skyddar miljön. Lika lätt som att räkna 1, 2, 3.

Definitivt den mest spännande och snyggaste samåkningslösningen för att hitta pendlare i närheten.

Stephanie Schuster – HNTB
Background Image

Samåkning i din kommun

Comovee är en användarvänlig lösning för samåkning i städer och kommuner och denna lösning gör så att invånare kan hitta pendlare som bor i närheten och som har liknande destinationer. Problemfri och gratis att använda för invånarna.

Minskar trafikstockningar

Samåkning minskar effektivt trafikvolymen. Resultatet är färre trafikstockningar och mindre trafikrelaterad stress, problemfri körning, ankomst i tid och renare luft. Dag efter dag.

Spara tid och resekostnader

Samåkning sparar pengar. Pendlare sparar bränsle, försäkrings- och underhållskostnader, får skatteförmåner, minskar trafiken och drar nytta av ett jämnare trafikflöde.

Samåkning i kommunen

Enkel och intuitiv.
Var som helst. När som helst.

Comovee fungerar på alla smarta telefoner, surfplattor, bärbara datorer och stationära datorer. Oavsett var du befinner dig, kan du alltid hitta den perfekta samåkningspartnern.

Börja samåkning i din kommun nu.

Utvecklad med samhällen i åtanke.

Det är enkelt, det fungerar och det är ett bra komplement till den befintliga transportinfrastrukturen som finns i din kommun.

Klara. Färdiga. Gå.

Är du redo att köra in i nytänkande? Comovee är ett säkert samåkningssystem med ultrasnabb kartteknik som är otroligt enkelt att använda.

Individuell design

Helt anpassningsbart gränssnitt gör så att du kan använda Comovee som din egen samåkningsplattform med din logotyp, dina färger och din design. Comovee nämns aldrig.

Säkerhet. Helt inbyggt.

Utvecklad med användarsäkerhet, datasäkerhet och tillförlitlighet i åtanke och för att skydda miljön och göra kommunen till en mer attraktiv plats att bo.

Friktionsfri intregrering

Smidig företagsintegration gör det möjligt att samordna kommunens samåkning med din kommuns närvaro på Internet och dess intranät.

Miljövänlig

Hållbarhet är relaterat till livskvalitet och välbefinnande i ett samhälle. Samåkning bidrar till att minska din klimatpåverkan.

Molnbaserat system

Som molnbaserat system kräver Comovee ingen installation av hårdvara eller programvara, inget underhåll eller utbildning av personal. Det fungerar bara.

Kommunal samåkning

Comovee talar ditt språk

Comovee stödjer för närvarande över ett dussin språk: engelska, tyska, franska, spanska, italienska, portugisiska och många fler.
Du kan direkt lokalisera samåkningsplattformen för dina användare runt om i världen.